De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Uw persoonlijke internetmakelaar

Een internetmakelaar of online makelaar is anders dan een traditionele makelaar. Een online makelaar helpt jou met het verkopen van je woning via het internet. Om de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden, zul je als verkoper ook zelf aan de slag moeten. Zo geef je online alle kenmerken van jouw woning aan, schrijf je je eigen brochuretekst en ben je zelf aanwezig bij de bezichtigingen. De internetmakelaar komt bij je langs voor een oriënterend gesprek, doet een waardebepaling van je woning, regelt een professionele fotograaf, laat de woning inmeten, voert de prijsonderhandelingen met de potentiële kopers en stelt de koopcontracten op.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag, wil je ergens meer over weten of heb je interesse in een gratis waardebepaling of adviesgesprek? Aarzel niet en stel je vraag of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je eigen digitale dossier

Als je kiest voor een online makelaar van WERV Makelaars krijg je de beschikking over een eigen digitaal dossier. Daarin vul je alle gegevens omtrent je woning in. Daarnaast biedt het dossier inzicht in de ontwikkelingen rondom de verkoop van je huis. Je ziet welke personen geïnteresseerd zijn zodat je contact met ze op kunt nemen voor een bezichtiging. Ook de terugkoppeling van de klant richting de makelaar wordt in dit dossier vastgelegd. Zo houd je samen met je makelaar het overzicht en weet je op elk moment wat er speelt.

Internetmakelaar: ervaringen

Verschillende mensen gingen je al voor door ons als internetmakelaar in te schakelen. Wil je weten wat hun internetmakelaar ervaringen zijn? Neem dan een kijkje bij de reviews die onze klanten online hebben achtergelaten.

Liever een traditionele makelaar?

Vind je het juist prettig als je al het werk uit handen wordt genomen rondom de verkoop van je woning? WERV Makelaars kan ook fungeren als traditionele makelaar. Je betaalt dan een wat hoger tarief, maar alle werkzaamheden die horen bij het verkopen van een woning worden dan door je makelaar geregeld.

Meer weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.