De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Alle stappen in het verkooproces

1. WONING VERKOPEN

Waarschijnlijk heb je diverse vragen: Wat is een reële verkoopprijs voor de woning? Wat is een realistische verkooptijd? Wat doet een makelaar voor mij? Wat kost de dienstverlening?

2. VERKOOPADVIES

Wij komen bij je langs en geven een gratis onafhankelijk advies over prijs, verkooptijd en doelgroep.

3. VERKOOP GEREED MAKEN

Tijdens een verkoopstylingadvies door een verkoopstyliste krijg je onafhankelijk advies met een frisse blik over hoe je je woning het beste kunt presenteren voor de verkoop. Een (kleine) investering in je woning kan soms het verkoopresultaat verbeteren.

4. PRESENTATIE MAKEN

Samen met een professionele fotograaf maken wij een fotoshoot met onder andere 360º foto’s een virtuele tour en een video. We verzorgen duidelijke plattegronden. We schrijven een pakkende tekst waarin we de woning omschrijven.

5. TE KOOP

De woning wordt te koop aangeboden. De woning wordt gepubliceerd op funda.nl en werv-makelaars.nl, heeft een eigen website en wordt ook via sociale media gedeeld. Dit alles om een zo groot mogelijk publiek te laten weten dat het huis te koop is.

6. BELANGSTELLENDE

Geïnteresseerden ontvangen van ons een uitgebreid documentatie met alle relevante gegevens van de woning. Deze informatie is ook te downloaden op de websites.

7. KIJKERS

Tijdens de bezichtiging enthousiasmeren wij de kijkers, geven ze alle gevraagde informatie over de woning en denken mee met hun over hun specifieke woonwensen en mogelijkheden.

8. ONDERHANDELINGEN

Als een kijker belangstelling heeft voor de woning zal er een bieding worden uitgebracht. Wij voeren de onderhandelingen om het maximale uit de verkoop te halen.

9. KOOPAKTE

Als de koop gesloten is (prijs, datum en wat blijft er in de woning) zorgen wij ervoor dat alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd. We begeleiden het ondertekenen van de overeenkomst met jou en de koper.

10. AFWIKKELEN EN BEWAKEN TERMIJNEN OVEREENKOMST

Wij dragen zorg dat alles soepel verloopt en stellen o.a. de notaris in kennis van de overdracht, bewaken de data voor wat betreft de ontbindende voorwaarde en bankgarantie.

11. VERKOCHT

Als de ontbindende voorwaarde is verlopen is de woning definitief verkocht en zullen wij het huis afmelden op de site en verkocht stickers plakken op de borden.

12. VERHUIZING

Ruimschoots voor de eigendomsoverdracht ontvang je van ons een duidelijk overzicht waar je aan moet denken met betrekking tot de verhuizing en om de uiteindelijke eigendomsoverdracht goed te laten verlopen.

13. EIGENDOMSOVERDRACHT

Alvorens naar de notaris te gaan gaan wij samen met de koper nog de woning bekijken en noteren de meterstanden. Na de inspectie gaan we naar de notaris om de officiële documenten te ondertekenen en de sleutel over te dragen

14. EVALUATIE

Na de verkopen vernemen wij graag hoe je onze dienstverlening hebt ervaren en ontvang je een enquête.