De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Online energielabel aanvragen

Een energielabel voor je woning aanvragen is tegenwoordig verplicht. Dat kun je zelf online doen, maar soms is het verstandig om hiervoor een gecertificeerd adviseur in te schakelen. Hij of zij kan een maatwerkadvies geven zodat je meer inzicht krijgt in welke energiemaatregelen het comfort in je woning verhogen. Daarnaast krijg je inzicht in de kosten, het rendement dat het je kan opleveren en de terugverdientijden.

Wat is een energielabel?

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig je huis is en welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. Een woning met een A-label is het energiezuinigst. Heb je een huis met een G-label dan betekent dat dat je huis helemaal niet energiezuinig is. Verder geeft een energielabel ook aan wat de kenmerken van je woning zijn, zoals het woningtype, de isolatie, de verwarming en de beglazing.

Vrijblijvend Energielabel gesprek

Wil je een vrijblijvend Energielabel gesprek met ons?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energielabel woning aanvragen: eerst verbeteren?

Hoe beter je energielabel is, hoe gunstiger het effect zal zijn op de verkoop van je woning. Het kan daarom slim zijn om voordat je je woning te koop gaat zetten, te proberen om je energielabel te verbeteren. Je doet er dan verstandig aan om een gecertificeerd adviseur in te schakelen die je wijst op allerlei energiebesparende maatregelen. Werv Makelaars beschikt over een gecertificeerd deskundige op het gebied van energielabels. Hij heeft een vergaande kennis op het gebied van duurzaamheidstoepassingen en kan je tips geven om je woning beter en energiezuiniger te maken.

Online energielabel aanvragen en definitief maken

Is alles in kaart gebracht en is er niks meer dat je kan of wil doen om je energielabel te verbeteren? Laat ons dan je energielabel definitief maken. Bij het verkopen van een woning is het namelijk verplicht dat je over een definitief energielabel beschikt.

Ook een erkend en gecertificeerd adviseur inschakelen voor het aanvragen en definitief maken van een energielabel voor je woning? Neem dan contact met ons op.