De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Hypotheekadvies en hypotheek aanvragen

Hypotheekadvies nodig of wil je er één aanvragen? Bij het kopen van een huis hoort vaak ook het afsluiten van een hypotheek. Bij WERV Makelaars sluit je dan ook eenvoudig online een hypotheek af. We maken daarbij gebruik van een uitgebreid netwerk van hypotheekspecialisten die voor jou de best passende hypotheek weten te vinden.

Hypotheek aanvragen: zo werkt het

Als je bij WERV Makelaars online een hypotheek wil aanvragen, dan gaan we als volgt te werk. Je vult online je gegevens in, waarna een erkende hypotheekadviseur contact met je op zal nemen voor een hypotheekgesprek. Dat kan op kantoor tijdens kantooruren maar, als dat jou beter uitkomt, ook gewoon in de avonduren. Onze adviseur komt dan bij je langs om alles met je door te nemen. Voelt het gesprek prettig aan en wil je via hem je hypotheek afsluiten? Dan zet hij alles in werking en gaat hij op zoek naar de meest geschikte hypotheek voor jouw situatie.

Vrijblijvend hypotheek gesprek

Wil je een vrijblijvend hypotheek gesprek met ons?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 1. Geen courtage kosten

  Voordeel geen courtage maar vast laag bedrag

 2. Persoonlijk aanspreekpunt

  De makelaar is op de hoogte van van uw woning. Hij bepaald samen met u de waarde en voert de onderhandelingen.

 3. Inclusief professionele fotografie en plattegronden

  Standaard krijgt u professionele fotografie en plattegronden.

 4. Lokaal de sterkste

  Wij zijn lokaal actief en hebben uitstekende kennis van de lokale woningmarkt.

Deskundige online hypotheekadviseur

Het kopen van een huis en het afsluiten van de bijbehorende hypotheek is niet iets wat je dagelijks doet. Het is daarom prettig als je erop kunt vertrouwen dat je voorzien wordt van een eerlijk, betrouwbaar en deskundig advies. Alle hypotheekadviseurs met wie wij samenwerken zijn stuk voor stuk goed opgeleide hypotheekspecialisten. Zo weet je zeker dat alles goed voor je geregeld wordt.

Online hypotheek met een persoonlijke benadering

De eerste aanvraag van de hypotheek doe je online, maar dat wil niet zeggen dat er helemaal geen mensen meer aan te pas komen. Sterker nog, je zult juist merken dat bij WERV Makelaars heel veel aandacht wordt besteed aan een persoonlijke benadering. Met aandacht voor jou, je wensen én je mogelijkheden. Zodat je toekomstige hypotheek perfect aansluit op je wensen.

Ook online je hypotheek afsluiten via WERV Makelaars? Neem dan contact op of vul direct hier je gegevens in.