De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Makelaar Ede | Werv Makelaars

Ben je op zoek naar een makelaar in Ede om je huis te verkopen of een huis aan te kopen? Werv Makelaars Ede onderscheidt zich door persoonlijke begeleiding en we zijn zeer betrokken bij onze klanten om ze te helpen bij de aan- en verkoop van hun huis. Meer weten? Neem dan contact met ons op!
Neem contact met ons op >

Wat kan Werv Makelaar Ede voor je betekenen?

Makelaar Ede
Werv Makelaar Ede kan op veel gebieden adviseren en ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over veel kennis van de markt en kunnen jou hierdoor van het best passende advies voorzien. We laten ons dagelijks leiden door de volgende kernwaardes: deskundig, integer, transparant en onafhankelijk. Hiermee staan we onze klanten al jaren terzijde.

Hoe werkt Werv Makelaar Ede?

Werv Makelaar Ede werkt op een zeer flexibele wijze. Van volledig ontzorgen tot samen het huis verkopen, bij Werv beschik jij als klant over bijzonder veel keuzevrijheid. Je kunt bij ons kiezen voor een full service pakket, waarbij wij jou volledig ontzorgen bij de verkoop van je woning. Denk hierbij onder andere aan een unieke website van je eigen woning, ondersteuning van een verkoopstylist en een prominente plaatsing op Funda.
Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor het Samen Verkopen pakket. Met dit pakket doe je zelf de bezichtigingen / rondleidingen en schrijf je je eigen teksten. Daardoor neem je veel werk over van Werv Makelaar Ede. Wel stellen wij de verkoopovereenkomst op, plaatsen we de woning op Funda en sturen we een professionele fotograaf bij je langs die foto’s maakt van je woning. Met het Samen Verkopen pakket kun je dus een hoop geld besparen! Meer weten over onze verschillende pakketten? Neem dan contact op met ons via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze!

Werv Makelaar Ede- NVM internetmakelaar

Werv Makelaar Ede is aangesloten bij het NVM als internetmakelaar. Zo geniet jij als klant van de vele voordelen die het NVM lidmaatschap voor internetmakelaars met zich mee brengt.Een NVM internetmakelaar is anders dan het “gewone” NVM lidmaatschap. Meer weten hierover? Kijk hiervoor op onze internetmakelaar pagina.

Wat kan Werv Makelaar Ede nog meer voor mij betekenen?

Naast de ondersteuning bij het aan- en verkopen van je woning kan Werv je op nog meer gebieden goed van dienst zijn. Zo kunnen we je helpen met het afsluiten van een hypotheek door ons uitgebreide netwerk van hypotheekspecialisten. Meer weten over het afsluiten van een hypotheek? Klik hier. Tegenwoordig is het hebben van een energielabel voor je woning verplicht. Ook hiermee kunnen wij je helpen. Meer weten over het aanvragen van een energielabel? Neem dan contact met ons op.

“Van samen verkopen tot volledige ontzorging,
jij hebt de volledige controle”

Neem contact met ons op
Vul het onderstaand formulier in en nemen zo snel mogelijk contact met je op, vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.