De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Makelaar Wageningen | Werv Makelaars

Ben je op zoek naar een makelaar in Wageningen om je huis te verkopen of een huis aan te kopen? Dan ben je aan het juiste adres bij Werv Makelaars – jouw persoonlijke makelaar voor de regio Wageningen. Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding en zijn zeer betrokken bij onze klanten om ze te helpen bij de aan- en verkoop van hun huis.
Neem contact met ons op >

Diensten Werv Makelaar Wageningen

Makelaar Wageningen
Werv Makelaar Wageningen kan je adviseren en ondersteunen op allerlei gebieden. We beschikken over een uitgebreide kennis van de regio en kunnen jou hierdoor van het best passende advies voorzien. Echter gaan we verder dan alleen het verkopen van jouw woning. De kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben staan zijn deskundig, integer, transparant en onafhankelijk. Met deze kernwaardes helpen we al jaren vele tevreden klanten.

Werkwijze Werv Makelaar Wageningen

Het grootste verschil tussen reguliere makelaars en Werv Makelaar Wageningen is toch wel de werkwijze. Bij ons beschik jij als klant over bijzonder veel keuzevrijheid. Je kunt bij ons kiezen voor een full service pakket, waarbij wij jou volledig ontzorgen bij de verkoop van je woning. Denk hierbij onder andere aan een unieke website van je eigen woning, ondersteuning van een verkoopstylist en een prominente plaatsing op Funda.
Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor het Samen Verkopen pakket. Met dit pakket doe je zelf de bezichtigingen / rondleidingen en schrijf je je eigen teksten. Daardoor neem je veel werk over van Werv Makelaar Wageningen. Wel stellen wij de verkoopovereenkomst op, plaatsen we de woning op Funda en sturen we een professionele fotograaf bij je langs die foto’s maakt van je woning. Met het Samen Verkopen pakket kun je dus een hoop geld besparen! Meer weten over onze verschillende pakketten? Neem dan contact op met ons via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze!

Werv Makelaar Wageningen – NVM internetmakelaar

Werv Makelaar Wageningen is aangesloten bij het NVM als internetmakelaar. Zo geniet jij als klant van de vele voordelen die het NVM lidmaatschap met zich mee brengt. Eigenaar Ernst Kleijn is bovendien al ruim 15 jaar actief binnen de makelaardij in de regio Wageningen en beschikt hierdoor over zeer veel specialistische kennis. Persoonlijk contact en zakelijk inzicht staan garant voor succes.

“Van samen verkopen tot volledige ontzorging,
jij hebt de volledige controle”

Neem contact met ons op
Vul het onderstaand formulier in en nemen zo snel mogelijk contact met je op, vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.