De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Kopen van een huis: kies voor een aankoopmakelaar

In principe kan iedereen een woning aankopen. Toch zijn er veel zaken die spelen bij de aanschaf van een nieuw huis. Want waar moet je allemaal op letten? Wat zijn de valkuilen? En als je jouw droomhuis gevonden hebt: hoe zorg je ervoor dat emoties niet de overhand gaan nemen? Door bij het kopen van een huis een aankoopmakelaar in te schakelen, ondervang je al dit soort problemen. Een aankoopmakelaar bekijkt het kopen van een nieuw huis puur zakelijk en zal zich zeker niet laten leiden door emoties. Bovendien weet hij precies waar hij op moet letten bij het kopen van een huis. Het grote voordeel van een aankoopmakelaar van WERV Makelaars is het feit dat hij of zij zeer goed bekend is met de regionale woningmarkt. Het gebied Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal kent voor ons geen geheimen.

Vrijblijvend Woning aankoop gesprek

Heb jij ons gezien op RTL Woontips?

In het programma RTL Woontips vertelde ik over de nieuwbouw in de woningmarkt en de opkomst van de internet makelaar, waarbij jij je eigen huis kan verkopen! Dit is dé nieuwe makelaarsformule in de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal. Bekijk de video hieronder.

Wil je een vrijblijvend Woning aankoop gesprek met ons?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik zoek een woning: waar begin ik?

Heb je ook wel eens gedacht “ik wil een huis kopen” maar wist je niet goed welke stappen je vervolgens moest nemen? Een aankoopmakelaar inschakelen is dan geen overbodige luxe. Hij kan je stap voor stap begeleiden gedurende het gehele traject en je daarnaast voorzien van praktische tips. Zoals bijvoorbeeld je huis eerst verkopen en dan pas iets nieuws kopen. Of de onderhandelingen voeren met de verkopende partij, zodat jouw emoties niet de boventoon gaan voeren. Elke duizend euro die je minder voor het huis moet betalen, is uiteindelijk mooi meegenomen.

Aankoopmakelaar: kosten

Aan het inschakelen van een aankoopmakelaar zijn kosten verbonden. Hoeveel precies is geheel afhankelijk van de feitelijke situatie. Wil je weten wat het jou zou kosten als je WERV Makelaars inschakelt om je te begeleiden bij de aankoop van je nieuwe woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een prijsopgaaf.