De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Full service makelaar: zorgeloos je huis verkopen

De beste full service verkoopmakelaar uit jouw regio, je woning tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen én van alle rompslomp af zijn? Laat je volledig ontzorgen en vertrouw op de expertise van WERV Makelaars! Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan en ontvang direct een gratis waardebepaling. Zo weet je gelijk hoeveel je huidige woning waard is.

Gratis informatiegesprek aanvragen >

Alle voordelen van het Full service pakket

Je wordt volledig ontzorgd

Geen zorgen over de verkoop van je woning. Onze makelaar neemt het volledige proces voor je uit handen en houdt rekening met jouw persoonlijke wensen. We kennen de lokale markt en adviseren je over de vraagprijs. Wij leiden de kijkers rond, onderhandelen en stellen het koopcontract op.

Eigen unieke website

Je ontvangt een eigen unieke website van de woning. Op deze website staat een mogelijkheid voor een digitale bezichtiging, er wordt een uitgebreide fotopresentatie gemaakt door een professionele fotograaf en ook zorgen we voor een 360-graden-video om de potentiële koper zo goed mogelijk voor te laten bereiden.

Ondersteuning van een verkoopstylist

Heb je moeite met de presentatie van de woning? Of zie je naar als die jaren niet meer wat anderen wel zien? Onze verkoopstylist geeft je advies en tips over de inrichting om je woning zo goed mogelijk te verkopen. Hierdoor behaal je een hogere waardebepaling van je woning.

Prominente plaatsing op Funda

Wij plaatsen je woning kosteloos op een prominente plek binnen Funda voor één maand. Funda is hét platform voor de woningmarkt met het grootste aanbod in Nederland. Naast Funda plaatsen wij je woning ook op Jaap.nl, op onze website en op sociale kanalen. Hierdoor krijgt je woning de aandacht die het verdient.

 

Gratis informatiegesprek aanvragen >   Bekijk het stappenplan >

“Geen administratieve rompslomp, maar volledige ontzorging
door een persoonlijke makelaar, dat is wel zo prettig”

Interesse? Kom in gesprek met ons
en weet precies hoeveel je woning waard is!

Heb je interesse in het Full service pakket? Laat je gegevens achter en de makelaar komt bij je langs voor een vrijblijvend informatiegesprek. Bij dit gesprek berekenen we ook nog eens gratis de waarde van je woning. Je weet dus precies waar jij aan toe bent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle stappen in het verkooproces

1. WONING VERKOPEN

Waarschijnlijk heb je diverse vragen: Wat is een reële verkoopprijs voor de woning? Wat is een realistische verkooptijd? Wat doet een makelaar voor mij? Wat kost de dienstverlening?

2. VERKOOPADVIES

Wij komen bij je langs en geven een gratis onafhankelijk advies over prijs, verkooptijd en doelgroep.

3. VERKOOP GEREED MAKEN

Tijdens een verkoopstylingadvies door een verkoopstyliste krijg je onafhankelijk advies met een frisse blik over hoe je je woning het beste kunt presenteren voor de verkoop. Een (kleine) investering in je woning kan soms het verkoopresultaat verbeteren.

4. PRESENTATIE MAKEN

Samen met een professionele fotograaf maken wij een fotoshoot met onder andere 360º foto’s een virtuele tour en een video. We verzorgen duidelijke plattegronden. We schrijven een pakkende tekst waarin we de woning omschrijven.

5. TE KOOP

De woning wordt te koop aangeboden. De woning wordt gepubliceerd op funda.nl en werv-makelaars.nl, heeft een eigen website en wordt ook via sociale media gedeeld. Dit alles om een zo groot mogelijk publiek te laten weten dat het huis te koop is.

6. BELANGSTELLENDE

Geïnteresseerden ontvangen van ons een uitgebreid documentatie met alle relevante gegevens van de woning. Deze informatie is ook te downloaden op de websites.

7. KIJKERS

Tijdens de bezichtiging enthousiasmeren wij de kijkers, geven ze alle gevraagde informatie over de woning en denken mee met hun over hun specifieke woonwensen en mogelijkheden.

8. ONDERHANDELINGEN

Als een kijker belangstelling heeft voor de woning zal er een bieding worden uitgebracht. Wij voeren de onderhandelingen om het maximale uit de verkoop te halen.

9. KOOPAKTE

Als de koop gesloten is (prijs, datum en wat blijft er in de woning) zorgen wij ervoor dat alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd. We begeleiden het ondertekenen van de overeenkomst met jou en de koper.

10. AFWIKKELEN EN BEWAKEN TERMIJNEN OVEREENKOMST

Wij dragen zorg dat alles soepel verloopt en stellen o.a. de notaris in kennis van de overdracht, bewaken de data voor wat betreft de ontbindende voorwaarde en bankgarantie.

11. VERKOCHT

Als de ontbindende voorwaarde is verlopen is de woning definitief verkocht en zullen wij het huis afmelden op de site en verkocht stickers plakken op de borden.

12. VERHUIZING

Ruimschoots voor de eigendomsoverdracht ontvang je van ons een duidelijk overzicht waar je aan moet denken met betrekking tot de verhuizing en om de uiteindelijke eigendomsoverdracht goed te laten verlopen.

13. EIGENDOMSOVERDRACHT

Alvorens naar de notaris te gaan gaan wij samen met de koper nog de woning bekijken en noteren de meterstanden. Na de inspectie gaan we naar de notaris om de officiële documenten te ondertekenen en de sleutel over te dragen

14. EVALUATIE

Na de verkopen vernemen wij graag hoe je onze dienstverlening hebt ervaren en ontvang je een enquête.

Vanafprijs: €3.500,-

Jouw persoonlijke makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal

WERV Makelaars is dé makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal. We beschikken over uitgebreide kennis van de regionale woningmarkt en kunnen je op allerlei gebieden adviseren en ondersteunen. We zijn zeer betrokken bij onze klanten en zijn er trots op dat we hen keer op keer kunnen helpen met de aan- of verkoop van een woning.

Meer over WERV Makelaars

Heb je vragen? Stel ze aan de makelaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten aan het woord

8.8