De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Full service makelaar: zorgeloos je huis verkopen

De beste full service verkoopmakelaar uit jouw regio, je woning tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen én van alle rompslomp af zijn? Laat je volledig ontzorgen en vertrouw op de expertise van WERV Makelaars! Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan en ontvang direct een gratis waardebepaling. Zo weet je gelijk hoeveel je huidige woning waard is.

Benieuwd? Vraag de gratis waardecheck aan >

Alle voordelen van het Full service pakket

Je wordt volledig ontzorgd

Geen zorgen over de verkoop van je woning. Onze makelaar neemt het volledige proces voor je uit handen en houdt rekening met jouw persoonlijke wensen. We kennen de lokale markt en adviseren je over de vraagprijs. Wij leiden de kijkers rond, onderhandelen en stellen het koopcontract op.

Optimaal verkoopresultaat

We zorgen ervoor dat je optimaal verkoopresultaat behaald. Door jouw woning op de juiste manier in de markt te zetten zorgen we ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht.

Eigen unieke website

Je ontvangt een eigen unieke website van de woning. Op deze website staat een mogelijkheid voor een digitale bezichtiging, er wordt een uitgebreide fotopresentatie gemaakt door een professionele fotograaf en ook zorgen we voor een 360-graden-video om de potentiële koper zo goed mogelijk voor te laten bereiden.

Verkoopstylingadvies voor jouw woning

Heb je moeite met de presentatie van de woning? Of zie je naar als die jaren niet meer wat anderen wel zien? Onze verkoopstylist geeft je advies en tips over de inrichting om je woning zo goed mogelijk te verkopen. Hierdoor behaal je een hogere waardebepaling van je woning.

Prominente plaatsing op Funda

Wij plaatsen je woning kosteloos op een prominente plek binnen Funda voor één maand. Funda is hét platform voor de woningmarkt met het grootste aanbod in Nederland. Naast Funda plaatsen wij je woning ook op Jaap.nl, op onze website en op sociale kanalen. Hierdoor krijgt je woning de aandacht die het verdient.

Benieuwd? Vraag de gratis waardecheck aan > 

“Geen administratieve rompslomp, maar volledige ontzorging
door een persoonlijke makelaar, dat is wel zo prettig”

Alle stappen in het verkoopproces

Benieuwd naar alle stappen in het verkoopproces? In 14 stappen zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht.

Naar het stappenplan

Interesse? Kom in gesprek met ons
en weet precies hoeveel je woning waard is!

Heb je interesse in het Full service pakket? Laat je gegevens achter en de makelaar komt bij je langs voor een vrijblijvend informatiegesprek. Bij dit gesprek berekenen we ook nog eens gratis de waarde van je woning. Je weet dus precies waar jij aan toe bent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten aan het woord

9.2