De makelaar voor de regio Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal
logo Funda logo NVM

Werv Makelaars: actief, betrokken & optimaal resultaat

WERV Makelaars is dé makelaar voor de regio Wageningen, Ede en omgeving. We beschikken over een uitgebreide kennis van de regionale woningmarkt en kunnen je op allerlei gebieden adviseren en ondersteunen. Als NVM internetmakelaar gaan we verder dan alleen het online verkopen van jouw woning. Je profiteert bij ons ook van een zeer persoonlijke benadering. We zijn zeer betrokken bij onze klanten en zijn er trots op dat we hen keer op keer kunnen helpen met de aan- of verkoop van een woning. Actief, betrokken en altijd uit naar het optimale resultaat.

Werv Makelaars Maak kennis met Ernst Kleijn van Werv Makelaars

De oprichter en eigenaar van WERV Makelaars is Ernst Kleijn. Ernst is NVM makelaar en taxateur en beschikt over zo’n 15 jaar ervaring binnen de makelaardij. Hij heeft een uitgebreide kennis van de regionale woningmarkt en is zeer goed in staat om de persoonlijke omgang met zijn klanten te combineren met zijn zakelijk inzicht op het gebied van het verkopen en aankopen van woningen.

De werkwijze van Werv Makelaars

Bij Werv Makelaars kijken we naar jouw situatie. Wat heb jij nodig om jouw doel zo snel mogelijk te bereiken op een manier waarop jij daar het meeste voordeel uithaalt? Daarop maken we een plan op maat, dat is waar we in geloven. Wil je je woning verkopen en ben je benieuwd wat je huidige woning waard is, dan komen we graag langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Je zit naderhand nergens aan vast, maar weet wel waar je aan toe bent. En dat is wel zo fijn!

Ook geïnteresseerd in de marktkennis, ervaring en expertise van Werv Makelaars en wil je jouw huis verkopen, een taxatierapport aanvragen of wil je juist eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden en jouw situatie? Neem eens contact met ons op!

Klanten aan het woord

9.8

Neem contact met ons op
Vul het onderstaand formulier in en nemen zo snel mogelijk contact met je op, vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.